Szállás

Az idei táborunkat az Ezüst fokozatról Arany fokozatra „upgradeltük”. A csodálatos Ezüstpartról (kényszerből ugyan) de átköltözünk Siófok Aranyparti részére. A tábor a Hotel Európa*** és Hotel Hungária*** szobáiban és termeiben kerül megrendezésre, a két hotel tulajdonképpen egy cég és egy közös területen fekszik, 250 méter hosszúságban saját, a szállóvendégek számára fenntartott gondozott, füvesített partszakasszal, rendelkezik kültéri medencével, gyerekpancsolóval, szaunával és kellő mennyiségű tánctérrel!

Cím: 8600 Siófok, Petőfi Sétány 13 és 15.

Nézz körbe a tábor helyszínén az alábbi képekre kattintva!

Mindkét hotel 3*-os, minden szoba 2 ágyas (néhány 12 év alatti gyermek részére pótágyazható), van TV és mini hűtő minden szobában!  Mindegyik szoba gyönyörű kilátással a tóra néz! Van néhány apartman a 2 gyermekes családok részére!

Termek: Itt is megtalálható a megfelelő mennyiségű tánctér, de ami igazán extra az esti salsa partyk helyszíne közvetlenül a Balatonparton levő nagyteremben lesz!

Gyermekkel jönnél?:  A zumba és nyújtás órákon a gyermekek is részt vehetnek, ha tudják követni az óra menetét! Ezen kívül napi 1 óra táncoktatást is tartunk külön a gyermekeknek, amennyiben létszámuk és életkoruk ezt lehetővé teszi. 14 év feletti „gyermekek” akár a felnőtt órákon is részt vehetnek!
A szállásnál a gyermekes családok részére megfelelő szobákat biztosítunk (pótágyas szoba vagy 2 légteres szoba)

Wellness, medence és buli : A két szállodaépület között található egy 20 méteres medence és a gyerekpancsoló, de természetesen a Balatonban is fürödhetsz, hiszen 250m-es saját partszakaszunk lesz. Vendégeink részére ingyenesen biztosítjuk a nyugágyakat és napozóágyakat.  Szauna: egy 5-6 fő befogadására alkalmas finn szaunával rendelkezik a hotel. A szálloda strandján térítés ellenében lehetőség nyílik vízibicikli kölcsönzésére.

Egyéb szórakozás: Szállodáink, Siófok legkedveltebb részén, az izgalmas Petőfi sétánytól mindössze 50 méterre találhatóak. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően, egy kellemes 10 perces sétával akár a városközpontba is eljuthatunk.