Leon „El Rumbero” Bembo

Leon „El Rumbero” Bembo

Leon lassan egy évtizede elválaszthatatlan része nyári táborainknak! Az autentikus kubai salsa mellett elsősorban Afro-kubai és Orishas területeken lehet rengeteget tanulni Tőle!

Saska Sedlakova

Saska Sedlakova

Saska szintén jó néhány éve Leon partnereként velünk van táborainkban! A tavalyi év kivételesen kimaradt, amire jó oka volt: 2018 tavaszán Kubában Santeria avatáson vett részt, aminél kevés megtisztelőbb eseményt tudunk elképzelni egy táncos életében. Salsa, Afro / Orishas, Női mozgás témakörökben tart idén órákat a tábor ideje alatt!

DJ Leo D’Cuba

DJ Leo D’Cuba

DJ Leo, azaz Leobel Abreu évek óta az Európában élő kubai lemezlovasok közül a legelismertebb. Nincs olyan kubai salsa fesztivál az öreg kontinensen, ahol ne járt volna meghívott művészként. Június 20-án a Havana D’Primera első budapesti koncertje után is Ő pörgette a virtuális lemezeket az afterparty-n. Sőt már 2015. évi táborunkban is színesítette zenéjével az esti salsa party-kat, nagy örömünkre idén is elfogadta a meghívásunkat ismét a vendégünk lesz és nagyszerű zenékkel kápráztat el minket és nem csak este, hanem délutánonként is!

Pavel Maximenko

Pavel Maximenko

Újdonság idén: Pavel Maximenko elismert Kizomba oktató és DJ.
Pavel Kazahsztánból származik, ahol hét éves koráig élt, majd a szüleivel a Cseh Köztársaságba költözött.
Aktívan kezdett táncolni az általános iskola befejezése után, amikor társastáncokat kezdett táncolni (standard és latin-amerikai táncok). 3 év után felfedezte a "valódi társas" táncokat, mint a salsa, a bachata, a zouk, a kizomba, a wcs, a samba de gafieira, amiket elkezdett tanulni a kongresszusokon, workshopokon és magánórákon.
Egy idő után a fő táncok salsa és kizomba lettek, amit aktívan tanít a Cseh Köztársaságban és külföldön. Óráin a legfontosabb témák az alapok, a zeniség és a vezetés-követés alapvető technikája.
A sokféle zenei stílus iránti szenvedélye miatt tánc tele van zeneiséggel, és a tánctechnikák kombinációjával olyan stílusokból, mint a reggaeton, dancehall, hip hop, afro stb.